<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

16 July 2013, 5:51 pm
Happy Iftar ;3


Assalamualaikum readers ! It been 3 months i didnt updating my blog . Miss me right ? Hahaha XD Ok . It not the point actually . First of all , Happy Iftar ;) Dahh seminggu umat Islam berpuasa . Another 3 weeks like that lah sebelum kita raya . Jyeahhhh ! Tak sabarnya ! emmmmmm *krikk krikk* 

Ohh lupa , sekarang nih sophea dahh jarang lah guna laptop . Jeongmal mianei readers . So it hard to me update and update my blog . Btw this is my first time celebrate ramadhan sama sama dengan my super dear darling , Ahmad Fakhruzzaman ! Harap kitaorang sempat sambut Raya sama sama jugak .

Hemmmm , hari jumaat lepas kawan mesej . Dia bagitahu ayah Ayie accident . First memang tak percaya . But abang dia kan yang bagitau , so percaya lah . Keadaan ayah teruk sangat , lupa ingatan maybe . Unbelievied :/ Baru hari ke-3 ramadhan . Be strong k ibu and Ayie .

K now bukan masa nak sedih sedih *amik tisu lap pipi* Sekarang nih , sekarang k sekarang , sekarang sophea bukan kpoppers lagi . MAYBE ! Tak sanggup nak buad  Am cemburu lagi . Sorry yayang .  But it okay lah . Lagipon tahun nih batch Sophea yang last PMR . So nak focus PMR dulu . Yang amik PMR tuhh ingat ingat lah ye , trial da nak dekat . PMR semakin menghampiri . Lupakan segala yang buat korang lalai and malas belajar . Arasso ?

Ok lahh , takda function post panjang berjela nihh . Assalamualaikum :D






thank you

chapters
with love