<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

25 May 2013, 11:21 am
THANK YOU ;D



Assalamualaikum and annyeong ! Alhamdulillah masa yang ditunggu tiba . 25/5/13 genap 5 tahun SHINee bersama Shinee World selepas debut . Im proud to be Shawol :) Bukan mudah jadi kpopper yang setia . ceyhh ayat . Act sofea belum lagi 1 tahun jadi Shawol ni . Minat SHINee pon tahun lepas sebab husband keluar dalam drama TTBY . Weet , saranghae :* Harini sambut ramai ramai dengan Shawol dari seluruh negara sebab sofea jadi admin dekat page SHINee and Im owner in my own page . Well , tak lupa jugak sambut dengan adik angkat , Richel dari Sabah . So harini nak happy jehh ! Haaa korang ada twitter ? Jom hashtag #5YearsWithSHINee . Meletop kaww . Jadi trending worldwide gituu . Awwwww~

Sofea lagi happy++ sebab hyung Dino comeback 23/3 haritu kat MCountdown . Jonghyun comeback with Blond Hair . Hahaha , not bad not bad . Dia makin kurus . Tau tak kenapa Dino comeback ? Sebab 1st April , dia accident :/ So dia dapatkn pembedahan hidung sebab hidung dia patah masa accident tuh . Hampir sebulan dia rehatkan diri dekat hospital , now dia dengan Taem, Minho , Onew dan Key , be 5 together . Dia sempat buat perfomance Sleepless Night & Why So Serious dengan oppadeul yang lain even perfomance dia tuh masa 'Goodbye Stage' . It okay oppa , as long as SHINee da jadi 5 balik . See , masa dia tengah recovery , dia practise dance WSS and it suprise me as Shawol :) Dia pon dapat line yang perlu dia nyanyi sebab sebelum ni Taem yang replace kan dia . Suara dia masetuhh tak berapa jelas , nevermind . He try his best .

Jadi kpopper best , so yang haters tuh janganlah bach bach kami yang kpopper ni . Kitaorang tak salah sebab kitaorang hanya minat . Kitaorang jugak sokong muzik tempatan :) Anggaplah lagu Kpop ni macam lagu Barat yang lain . Ok :) Btw Happy 5th Anniversary SHINee .
Keep SHINing us in East and West :) We pray you the best forever . Shawol always be there and support you ! Sarang sarang sarang sarang sarang saranghae oppa SHINeedeul . Thanks for being with us for 5 Years <3
Lot of Love from me ,
Minho Wifey
 








thank you

chapters
with love