<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

03 February 2013, 3:27 pm
KPOP LOVER

annyeong chingu ! k harini sophea nak join satu contest ni . contest ni memang padan dengan sophea . wei o ? sebab sophea ni kpopper . kononnya kpopper sejati *tangan di bahu mata ke atas * errr -.- nak tengok blog yang anjurkan contest ni , tekan gambar kat bawah ; 
                           

                                

kenapa dan sejak bila korang meminati kpop ?
k sebenarnya la kan , semua group kpop sophea teramat lah minat . tapi bukan girl group . entah kenapa sophea tak suka group perempuan . faktor utama sophea minat kpop , artis2 kpop ni handsome and cute gila . err tipu lah kan , kalau kpopper lain tak minat dorang sebab hansome and sbgainya . faktor lain pulak , voice dorang yang memang super daebak ah *jujur ni*  . sophea pon baru jugaklah minat kpop ni . mula minat bila tengok To The Beautiful You . Tengok cerita tu mula2 biasa je . Sebab tak kenal lagi siapa artis tu , bila ada suami sophea dalam cerita tuh , terus tengok drama ni sampai habis episode . sebabkan drama je , dengan lagu2 korea sophea minat sekali . padahal takde kena mengena drama dengan lagu . ohh btw suami sophea , mestilah Minho !  sophea kalau da minat sesuatu sophea akan obsess . macam minho jugak . sophea serious jeles kalau kpopper lain minat minho oppa *kejam kan*
artis yang kita gemari ?
artis yang sophea minat sangat , haruslah SHINee . tengok blog sophea pon da tahu , skin SHINee . dalam group SHINee , sophea ni FLAMES , MVP , LOCKET , BLINGER , TAEMINT . semua sophea amik . ahh addicted gila dengan SHINee ! tengok bawah kalau nak kenal SHINee


tag budak comel ;


sepupu minho >SINI<
adik perempuan minho >SINI<






thank you

chapters
with love