<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

19 January 2013, 10:45 am
Daebak SHINee *-*


  (Shinee oppa , Hope u always shining In shawol's life . Never give up Ever and Ever)
Annyeong ! Shawol here back . ok , ni adalah update pertama sophea untuk tahun ni . Btw quote atas tuh , sophea buat sendiri untuk shinee dan ultimate fandom (shawol) *minta tepuk tangan* taknak ? ala nak jugak -.- 

kpopper kpopper kat luar sana tuh mesti dah tahu pasal Golden Disk Award baru baru ni kan ? tahniah lah kan siapa shawol yang dapat jumpa shinee oppa kat KLIA and Sepang . *eh , aku bakal jumpa shinee oppa jugak k* Agak  rugi sebenarnya GDA buat masa 15 & 16 haritu . Ye lah kan , semua kpopper sekolah masa tuh . Ticket ? errr , boleh lah . boleh tahan mahal jugak ! pergh , sophea rasa tertekan bila GDA takda live kat tv . Sedih tahap phhht . Sophea tahu semua kpoppers berasakan feeling yang sama . aigooo :'< *lap hingus* haha , selekeh .

ok , masa shinee on stage buat persembahan diorang ,SHERLOCK , sophea agak terhibur. wei o ? lagu sherlock tuh oppa ada tambah sikit dance dan juga lirik . Memang SuperDaebak lah . dekat sekolah pulak , sophea selalu potptet dengan chingu pasal kpop . err molla sophea sekarang fanatic kpop gila ! padahal setakat tengok kdrama je dulu . haihh chichaa --'  Sekarang dah jarang dengar lagu and tengok kdrama kat tv ? selalu je miss lagu lagu baru . ahh , oetakkae ?  Im a shawol and also PMR victim this year . jokesso that sophea akan meet SHINee and dapat jadi student straight A tahun ni . Aamin :) k lah , shawol here nak study , pyeong !

miracle is another name for hardwork . sophea , fighting ! 






thank you

chapters
with love