<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

16 December 2012, 6:45 pm
Butterfly .



eh eh , maknae nak amik gambar eh ? awwwww ;) sarangahae oppa :*
pap! *lempang pipi* aduhh :/ kau tuh da ada minho , dia sorang je bias kau yang paling kau sayang . yang lain ni bias biase jeh . LOL xD  

oh oh , annyenonghaseyo chingus . ehem ehem , agak lari pulak tajuk soph .jap soph kejar . #gile kejap . firstly soph taktau kenapa letak tajuk BUTTERFLFLY . Soph ekcelly tengah dengar lagu oppa's SHINee . Teka lah kalau tau tajuk lagu tuh . kalau betul soph editkan blog korang . jadi kpop gituu . k gurau . tapi kalau nak , bagitau ok . bosan lah . mmol? bosan ? heran pulak korang . double eeuwww -.-

haa sekarang ni makin menjadi jadi fever kpop yang tengah soph alami sekarang ni . contoh ? ok , soph sanggup tak beli topup walaupun memerlukan kredit untuk texting2 semata mata nak beli majalah e-pop dengan klik . sufefu . sekarang klik ada perubahan sikit dari segi isi kandungan majalah tuh . klik sekarang da banyak letak kpop profile , kpop poster , kpop song . oh untuk information korang , majoriti poster dari klik sekarang semua kpop . soph apa lagi , gunting poster dari majalah klik dengan epop yang soph ada , soph tampal dekat dinding bilik soph . habislah kalau ayah soph masuk bilik nanti . dibebel pula , jadi soph letak boyband je . yang girlband ? harap maaf . tak berminat . ceyhh , jahat .

Sejak kat rumah ayah letak astro beyond HD dengan PVR tuh , hari hari bukak channel 393 ,392 , 705 ,713 .*bukan nak menunjuk* k , channel ni wajib untuk kpopers atau new kpopers . sebab dekat channel ni banyak sangat lagu lagu boyband yang double wow gitu . drama kpop boleh tahan . kadang2 kalau tak sempat tengok , soph dah rakam awal awal . so nanti boleh re watch . kalau family korang sporting , family korang tak kesah korang nak bukak channel apa pon kan . kalau soph pulak , bila nak re watch je , mesti ada orang merungut . haishhh --'

k lah , agak panjang entry soph kali ni . tangan pon penat taip . chow dulu k .assalamualaikum :)






thank you

chapters
with love