<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

02 December 2012, 5:25 pm
Aigooo , terlepas lagi :/



Annyeonghaseyo chingus ! aigoooo :/ soph terlepas lagi . double huhhh ? -.- ok straight to the point . siapa chingu-chingu yang tengok MAMA 2012 ? apakah ? oh miyane , only kpopper je yang tau . MAMA 2012 ni award untuk semua boyband , girlband , solo and duet . hadoii , soph boleh pulak terlepas nak tengok award nih . But it sokay , i will connected to youtube to rewatch the award festival . im a shawol ! #tag apa pulak shawol itu ? ala shawol tuh SHINee fan . Im one of them . ohh saranghaegul minho !

ok , soph memang sedih gila tahap #phttt tak dapat tengok . soph boleh lupa pulak ada award untuk kpop .kalau tahu soph tak ajak family gi wayang tengok Sepah The Movie . aaaaaaaaaishiteru .haha teringat lagu yang shuib nyanyi . dekak gila ! kstop --' sekarang soph cuba nak jadi inspirit and primadonna . eh boleh pulak camtuh . whatever it is , SHAWOL is me forever . yeahh chingu !

Ohh man , loading seih tengok kat youtube . jenuh den nak tunggu . daebak ! eh sekarang SJ-M , BTOB dengan EXO nak buat showcase bulan ni kat KL . ala terlepas lagi . Haritu masa SHINee buat showcase kat sunway lagoon resort pon terlepas . anyone boleh belanja soph ticket showcase tak ? *penampar satu*

btw , soph nak layan dulu korea . thanks sebab baca post yang berjeler jeler ni haa . kamsahamnida . annyeong :)






thank you

chapters
with love