<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

12 February 2012, 4:09 pm
Tidak sabar menanti !

Assalamualaikum dan salam satu malaysia . 
Sofea minta maaf sebab selama ni sofea menghilangkan diri . Tapi sekarang sofea da muncul . Awak yang tengah baca post ni suka ke tidak ? Ok , sayang awak . #K ngarot .
Sofea tak update blog sofea yang tak berapa cunmelecun ni sebab sofea sibuk yang teramat . Ye lah kan , nak cerita apa je kalau tak ada sesiapa yang sudi membaca . Bak perpatah orang , membaca jambatan ilmu . 
Kini , blog sofea kembali meriah dengan adanya , youtube player . So , nanti tak ada lah awak-awak semua bosan . Kan ?
#Maaf lagu diprivatekan . Hha

Awak-awak ! Sebenarnya bukan perkara yg atas tuh sofea nak ceritakan . Mesti awak-awak semua tengah garu kepala kan . Kan ? Sebab sofea tak cerita apa maksud di sebalik tajuk tuh . Alala, okay  sofea ceritakan . *Tuih kanan tuih kiri*
Haha . #Aq gila .
3 hari lagi , tahu bila ? Hari Rabu nanti , sofea dengan bestiee sofea yang ramai tuh akan buat persembahan nasyid . Tahu nasyid ? Ya allah ! Rasa macam , takut ada , nervous pun ada . Ni pun first time sofea bernasyid . Nasib baik , sofea tak nyanyi solo . Kalau tak , memang bengang gila lah . Tak apa lh , lagipun ni sempena minggu penghayatan islam kat sekolah . Sekali sekala join .
So , sofea nak practise menghafal lirik ni . Terima kasih awak-awak semua yang membaca .






thank you

chapters
with love