<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

03 March 2013, 6:14 pm
#PrayForSabah



assalamualaikum dan annyeong chingu . ne , harini title post berbentuk #pray for sabahan . eh bentuk wakluuu --' apa point tajuk ni sebenarnya ? well , korang pon da tahu apa yg terjadi dekat sabah right ?  jeongmal , soph simpati gile untuk @sabahan . eh apakah kejam nohh pengikut kesultanan sulu ni ? errr lah sangat -.- tengok gambar jonghyun oppa atas nih , diapon asik tanya . haaa jawablah ! 

lupa la pulokk , baru2 ni soph ada sorang adik angkat perempuan , nama dia Richel . k siapa yang add fb and follow twitter soph , dorang da tahu siapa richel pada soph . dia orang sabah . and dia tak sombong . okay now , soph mmg amik berat kat richel ni . she is the most unnie i love . semalam chat dgn dia , macam nak keluarkan air mata je . ye la kan , Lahad Datu and Semporna sekarang dah kena attack . Rumah dia dkt Sipitang ,hanya amik beberapa jam je dari Semporna untuk ke sana . bayangkan pengganas tuh dkat kawasan Sipitang , boleh bayangkan suasana huru hara kat sana?  dia luahkan semua perasaan takut dkt soph . ramai chingu dia dkat semporna , ahh stresss ! richel , be strong ok . even im johorean , it doesn't mean i don't care about our Malaysia . Sabah is one in this country . aroso unnie ? ingat pesan akak semalam ye sayang . akak sayang adik .i will take care of you unnie :)

what the most important now is our pray ! doakan keselamatan sabahan dan tiada lagi insiden tembak menembak serta tiada sebarang kematian anggotan Vat69 , polis mahupun askar yang bertugas di sana . aminnn~






thank you

chapters
with love