<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5456724112831354940\x26blogName\x3dheartbeat\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sopheahaniees.blogspot.com/\x26vt\x3d5657438093548072300', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


I'm Eucliwood Hellscythe.
I love gaming.

25 December 2012, 1:29 am
SEGMEN : SAYA KPOPPERS SEJATI BY SYUE AND NAISYA




annyeong chingu ah ! harini tercipta sejarah yang soph join segmen kpop . sufefe , first time join segmen macamni . sebab ? sebab mana2 contest soph join mesti tak menang . sedih dan kecewa amat terasa .errr tolonglah , berharap sangat menang segmen ni . hwaiting .k hadiah menarik memandangkan ni segmen pertama owner .Kat bawah ni soalan dan jawapan yang diberi . 

1. Siapa bias anda dan nyatakan sebab kenapa anda pilih dia sebagai bias.
Choi Minho . Saya pilih oppa sebab dia hensem ofc . Dia berbakat menjadi pelakon , penyanyi , penari dan rapper .
2. Apa group pertama yang awak kenal dan suka.
Group SHINee . Dan suka group SHINee .
3. Apa lagu kpop pertama yang awak dengar
I Wish (FT ISLAND)
4. Apa ultimate fandom yang awak masuk. (Max 2)
Shawol dan Infinite
5. Pilih gambar bias anda yang paling menarik.
duckface oppa . aummmm :*
omo oppa !!! grrrrr *cute smile*

 6. Berikan video terbaik bias anda
taktau lah sama ada ni video terbaik oppa ke tidak -->oppa comel sini minho
7. Awak selalu dengar lagu apa
Ring Ding Dong(SHINee), Far Away(C-Clown), Crayon(G-Dragon), Caffeine(Yoseob)
8. Pernah pergi konsert atau showcase? kalau pernah berikan gambarnya.*jika ada.
Tak pernah pergi , tapi pernah ada niat nak pergi . Heeee^^
9. Lagu kpop apa yang awak tak suka.
Ugly (2NEI) , Bad Boy (Juniel)
10. Sekarang ini awak tengah dengar lagu apa.
I Got Ya (BigStar)
11. Berikan pic gif bias awak
 
 
12. Berikan bias list (Max 5).
/Choi Minho shinee/Taemin shinee/Ray c-clown/L infinite/Kang Jun c-clown/
13. Bina satu ayat untuk awak luahkan bila berjumpa bias awak
Dear Minho oppa ! Sofea imnida .u know what ? arghhh , saranghae! Let me be yours , please please !
14. Berikan link lagu yang awak suka sangat. (Max 1)
http://www.youtube.com/watch?v=XwkP3qfwqs8
15. Berikan 5 soalan kepada kami.
1.Owner segmen ni pernah pergi showcase kpop ? 
2. Owner masuk ultimate fandom apa ? 3. sejak bila owner minat kpop? 4.siapa bias owner ? 5.apa yang menarik perhatian tentang bias owner tuh?  
 Ok, simple kan ? Harap menang #tag mukecomel. Thanks sebab buat segmen ni ! Btw nak tag :
 Farhan
Atiqah











thank you

chapters
with love